Ewo, nekaj obljubljenih fotk z januarske delavnice sredozemske kuhinje.
Najprej sestavine:
Priprava:
Končni izdelki:
Predjed:
– brancinov tatarski na popečenem kruhku in zelenjavni podlagi
– mavrični krožnik z dimljenim piranskim brancinom
Bučna juha s polnjenimi zeliščnimi žepki (regrat in klapavice)
Glavna jed:
– ribji file ovit v porove liste
– pečena polenta s paradižnikom, divjim porom, baziliko in gorgonzolo
– solatni šopek z domačega vrta in bližnjih travnikov
Sladica: suhe fige kuhane v refošku na odcejenem jogurtu
Bilo je slastno.
Tako zelo, da sem poleg moje porcije na koncu pospravila še “razstavne eksponate”. 😀
Za vse tiste, ki ste začeli cediti sline in bi se želeli udeležiti podobne zadevice pa: >>Valentinova delavnica sredozemske kuhinje< < 😉
Za zaključek pa še: