Vanjin vinski mnogoboj

Očitno mi sredina kulinarična dogodivščina ni bila dovolj, zato sem se v petek udeležila še ene kulinarično vinske zadeve.

Odvijala se je na Manžanu, pri Butuljevih.

Več o dogodku lahko preberete pri Vanji, pri meni pa samo par fotografij hrane in vin.

Predjed: telečja jetra marinirana v skrivnostnih sestavinah s popečenim sirčkom in jogurtovo zeliščno omako in pripadajoča vina ( chianti classico, cabernet Sauvignon, Steras, refošk)

Glavna jed: Žrebičkova krača marinirana v rdečem vinu, pečeni krompirček z rožmarinom + pripadajoča vina ( Santomas Antonius, cabernet sauvignon, modra frankinja, Steras, refošk)

Sladica: Šah-mat (čokoladno vanilijeva šahovnica) + pripadajoča vina (cabernet sauvignon, vino iz sušenega grozdja, chardonnay, izbor, traminec, Santomas malvazija Invazija, jagodni izbor)

Prijetno slasten večer se je zavlekel pozno v toplo, skorajda čisto poletno noč in nedvomno ga bo treba ponoviti 🙂

Ta vnos je bil objavljen v Foto, Papica, Vse po malo. Zaznamek za trajno povezavo.

4 Responses to Vanjin vinski mnogoboj

  1. Šnuja says:

    jebemti!

  2. Alla says:

    Ja, ja, pri Butulovih vedno dogaja.
    Študiram, da bi se kar tja preselila 🙂

  3. Šnuja says:

    :P…

  4. Tatjana says:

    Alenka, saj veš, kje je ključ ki odpira vsa vrata……….

Komentiranje zaprto.