Štekar

No, ne tisti za vštekat, čeprav se je odlično vštekal s hrano.

Ja, spet sem jedla in tudi ta trenutek bi zmazala slike iz monitorja, če bi jih lahko, tako slastno je bilo.

Aperitiv Emma (suha penina) in rdeči kaviar z jajčno kremo.  Okus morja s prefinjeno damo 🙂

Hladna predjed: Opečeni rakovi repki v marinadi (bemti, ne vem zakaj sem tako lena in si kaj takega nikoli ne pripravim doma, ko je vendar tako božansko?!)

Vina: Rebula Štekar 1771, suho, 2009 in Sivi Pinot Štekar 1771, suho, 2009. Prvo mi je bilo fantastično samo, drugo pa je (za moj okus, ki je bil skozi celo večerjo diametralen z okusom mojega spremljevalce) pa se je lepše ujemalo z repki nanizanimi na rožmarinovoo vejico.

Topla predjed….ah, nežno in slastno. Njoki s kozjo skuto in čemažem, zraven pa Emilio cuvee in Valda.  Spet prvo boljše samo, drugo s hrano. Na fotki zgleda sicer malce neugledno, ampak okus….še angelčki bi si vse prste obliznili 😉

In že smo pri glavni jedi.

Kdor me pozna, ve da je meso v moji prehrani ključnega pomena.

Tokrat sem uživala ob krači divjega prašiča s krompirjem. Mehko, sočno, slastno! Tega pa ne bi niti angelčkom odstopila, pa če mi obljubijo ne vem kakšna nebesa. Nebesa so zame takšna hrana na mojem krožniku!

OK, spet me je malo zaneslo….

Zraven smo pili (itaq da) rdeče. Cabernet Sauvignon in Merlot.  Oboje dobro.

Sladica?

Kavna torta in domače žganje iz žižole (karkoli pač to je). Saj ne, da ne bi bilo dobro….ampak okus po mesu je izginil 🙁

Ja, vem, spet težim s hrano, pa kaj 😛

To sredo grem spet (>>KLIK<<)

Ni slabo, da si s fotkanjem prislužim takšnele večerje, a ne  😉

Ta vnos je bil objavljen v Foto, Papica. Zaznamek za trajno povezavo.