Odlična delavnica!

Ewo, nekaj obljubljenih fotk z januarske delavnice sredozemske kuhinje.

Najprej sestavine:

aimg_0090.jpg

aimg_0018.jpg aimg_0021.jpg aimg_0046.jpg aimg_0075.jpg aimg_0079.jpg aimg_0095.jpg aimg_0097.jpg aimg_0098.jpg aimg_0106.jpg aimg_0116.jpg aimg_0218.jpg aimg_0651.jpg

aimg_0091.jpg

Priprava:

aimg_0367.jpg

aimg_0474.jpg aimg_0482.jpg aimg_0533.jpg aimg_0536.jpg aimg_0574.jpg aimg_0583.jpg aimg_0426.jpg aimg_0420.jpg

Končni izdelki:
Predjed:
– brancinov tatarski na popečenem kruhku in zelenjavni podlagi
– mavrični krožnik z dimljenim piranskim brancinom

aimg_0740.jpg

Bučna juha s polnjenimi zeliščnimi žepki (regrat in klapavice)

aimg_0684.jpg

Glavna jed:
– ribji file ovit v porove liste
– pečena polenta s paradižnikom, divjim porom, baziliko in gorgonzolo
– solatni šopek z domačega vrta in bližnjih travnikov

aimg_0856.jpg

Sladica: suhe fige kuhane v refošku na odcejenem jogurtu

aimg_0818.jpg

Bilo je slastno.
Tako zelo, da sem poleg moje porcije na koncu pospravila še “razstavne eksponate”. 😀

Za vse tiste, ki ste začeli cediti sline in bi se želeli udeležiti podobne zadevice pa: >>Valentinova delavnica sredozemske kuhinje< < 😉

Za zaključek pa še:

aimg_0861.jpg

Ta vnos je bil objavljen v Foto, Papica. Zaznamek za trajno povezavo.